Ronald Donn Haerwel (NPC)

Ronald Donn Haerwel (NPC) Kolejní ředitel koleje Liat

https://www.seekingbazinga.com/wp-content/uploads/2013/08/jensen-ackles.jpg

  • Věk: 25 let
  • Bydliště: Skotsko
  • Předmět/y: Bylinkářství, Zvířata a kouzelní tvorové
  • Povaha: Ron je vbušný a nepříjemný, to je možná proto, že vyrůstal v podivínské rodině na venkově. Mluví s ledmi nepříjemě a úsečně, proto nemá mo přátel. Jediná kladná vlastnost je asi sportovnost a smysl pro humor. Také je zvyklý na tvrdý režim a podmínky a podle toho se chová na svých hodinách. Má rád jen ty nejlepší, ty kteří v něčem vynikají. Rád do svých hodin zapojuje atletické a sportovní dovednosti, protže on sám je velice sportovní, proto ty nesportovní velice znevýhodňuje.
  • Vzhled: Ronald je nadprůměrně vysoký, svalnatý muž. Na jeho obličeji je výrazný hlavně nos, který nedosahuje ideálních tvarů, jinak řečeno je ošklivý. Jeho oči jsou zelené a docela děsivé. Má středně dlouhé hnědé vlasy, které se neobtěžuje učesat. Na brad a pod nosem se vyskytuje strniště hnědé barvy, které si holí jednou za týden. Na sobě nosí jen zelené, česné nebo hnědé barvy. Většinou ho potkáte z naštvaným výrazem, že by jste ho radši a ni nezdravili, ale to by vám u něj neprošlo.
  • Minulost: Ron vyrůstal v podivýnské rodine na kraji vesnice. Dětství neměl lehké, protože musel pořád pracovat pro své čtyři mladší bratry. Rodiče mají podobnou povahu jako on a proto u nich doma vládl dost tvrdý režim a nedostatek jídla. Studoval školu kouzel ve Skotsku. Když se jeho rodiče dozvěděli, že je kouzelník, div ho nezabili, byli totiž mudlové. Na škole se mu moc nedařilo, nepropadl jen z bylinek a kouzelných tvorů.
  • Rodina: Matka: Theresa Haerwel, Otec: Tom Haerwel, Bratři: Simon, John, Jack, Filip, Seren Haerwelovi