Melissa Jean Leaves

Melissa Jean Leaves Ředitelka

https://glambistro.com/wp-content/uploads/2012/08/dark-brown-hair.jpg

  • Věk: 27 let
  • Bydliště: Dublin
  • Předmět/y: Přeměny, Létání a nadpřirozené pohyby
  • Povaha: Mel je mírumilovná osoba. Nemá moc ráda hádk, ale dokáže se pořádně naštvat. Zvlášť, když před ní mluvíte o fretkách, protože když byla malá, ročiče jí někdy dávali k vychovatelce, které pořád po domě pobíhaly fretky a ona se jich bála, takže by se dalo říct, že z nich má trauma. K ostatním lidem se snaží chovat přátelsky, ale úplně nevyhledává vykeávání se s úplně cizí osobou. Takže i přes její snahu je doopravdy přátelská jen k lidem, které zná. Své soukromé věci většinou nikomu nezděluje, v tomhle je uzavřená. Když přijde na soutěžení, je dost ambiciózní. Nerada prohrává, ale aspoň se to snaží nedat na jevo. Nemá ve zvyku dávat na svých hodinách příliš úkolů, vlastně za celý rok dá tak dva nebo tři.
  • Vzhled: Melissa je nadprůměrně vysoká a štíhlá slečna. Na první i na druhý pohled vyhlíží mile a přátelsky. Na její tváři vás na první pohled zaujmou velké, světle modré oči. Její obličej zdobí dlouhé, tmavohnědé vlasy, které se kroutí do vln. Pod očima se nalézá nos, který je středně velký se špičkou mírně natočenou vzhůru, ale nos je nevýrazný. Pod nosem jsou hezky tvarované rty, které se rády napínají v příjemný úsměv. Mají červenou, ne moc sytou barvu, která má jakoby nádech broskvové. Rty jsou celkem tlusté, ale nejsou příliš roztažené. Melissa nosí vlasy rozpuštěné s pěšinkou uprostřed, ale občas si je ztáhne do dlouhého copu, který převáže tmavě modrou stuhou, kterou dostala od své najlepší havraspárské kamarádky z Bradavic, které vystudovala. Většinou jí podkáte v tmavě modrém hábitu s fialovým nádechem. V létě nosí tílka většinou fialové barvy a o něco tmavší šortky.
  • Minulost: Melissa se narodila v Irsku roku 1945 do kouzelnické rodiny. V rodině si nejvíc rozuměla s mladší sestrou Emmou s kterou prožila celé dětství. V jedenácti letech nastoupila do Bradavic, vystudovala kolej Havraspár. Už v bradavickém eypresu se seznámila s Erin, kamarádkou, se kterou prožila celé dospívání. Už o třetího ročníku se chtěla stát profesorkou v bradavicích. Šlo jí hlavně přeměňování, ze kterého nejlíp uspěla při NKÚ i při OVCE. Ale po škole se rozhodla nestát se profesorkou v Bradavicích a úspěšně se dostala na ministerstvo, jako bystrozorka. Ale v této práci jí vadilo ohrožení rodiny. Chtěla se proto stát profesorkou v Bradavicích, ale pak se dozvěděla o téhle škole. Zrovna se hladala profesorka přeměn, takže se přihlásila. Kdž starý profesor - ředitel Times šel do důchodu, stala se ředitelkou.
  • Rodina: Matka: Elissa M. Leaves, Otec: Carl Leaves, sestra Emma Rupte, bratr Thomas E. Leaves